Články  |  Doporučení  |  Diskuze
Cestování  |  Pohyb a zdraví
Psychologie
Relax a odpočinek
Saunování  |  Lázně
Styl a vzhled
Gurmán  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně  |  TV Freak
Rubrika:

Lázně Maďarsko

Vše v rubrice | Jen články a recenze
Nejpopulárnější maďarské lázně Bükfürdő

Nejpopulárnější maďarské lázně Bükfürdő

Rozmanitá krajina, příjemné podnebí a bohatá kultura. To vše může nabídnout Maďarsko stejně jako hojné léčebné a termální prameny. I proto krajina v Karpatské pánvi nese přívlastek Země lázní. Dnes se zaměříme na Bükfürdő, jeden z nejpopulárnějších komplexů.
23.7.2009, Šárka Libenská
Maďarsko jako na dlani: sever země

Maďarsko jako na dlani: sever země

Láká vás zahraničí, ale neradi trávíte dlouhé hodiny na cestách? Přemýšlíte o výletu za poznáním, kde se ale dočkáte mimo historických památek i odpočinku a relaxace? Chcete jet s celou svou velkou rodinou nebo jen ve dvojici? Ať tak či tak, co třeba Maďarsko?
13.6.2008, Jana Schmiedtová
Maďarsko jako na dlani: Debrecen a jeho okolí

Maďarsko jako na dlani: Debrecen a jeho okolí

Ať už přemýšlíte o lázeňském pobytu za účelem léčby či doléčení zdravotních potíží, nebo jednoduše hledáte místo vhodné k relaxaci, doporučuji vaší pozornosti maďarské lázně Debrecen a od něj nedaleko situované Hajdúszoboszló.
29.4.2008, Jana Schmiedtová
Maďarsko jako na dlani: Zadunají II

Maďarsko jako na dlani: Zadunají II

Trpíte myalgií či hypertonií? Bolestivými cystitis? Spondylitis, Salpingitis, Polyarthritis, Osteoporosis, Nefritis či Metritis? Trápí vás Hyperaciditas? Chronický Gingivitis? Erythema? Adipositas? Lumbago? Hyperthyreosis? Bronchitis? Rozumíte, o co tady jde?
21.1.2008, Jana Schmiedtová
Maďarsko jako na dlani: Zadunají

Maďarsko jako na dlani: Zadunají

Že lázně nejsou pro vás? Každý by měl vedle pracovního vypětí myslet i na odreagování spojené s ozdravením a posílením tělesné schránky. A v lázních je zdraví. To už před mnoha stovkami let tvrdili staří Římané. Tak proč se nepoučit?
3.12.2007, Jana Schmiedtová
Maďarsko jako na dlani II: Budapešť

Maďarsko jako na dlani II: Budapešť

Budapešť drží jedinečné prvenství. Se svými 123 minerálními prameny je bezkonkurenčně prvním lázeňským městem na světě. A také jedním z mála posledních evropských měst, jež dobrovolně neotročí turistickému ruchu. Je tak nejlepší čas tuto metropoli navštívit.
29.10.2007, Jana Schmiedtová2
Maďarsko jako na dlani

Maďarsko jako na dlani

Maďarsko (Magyarország) nám především utkvělo v paměti jako destinace možné zahraniční dovolené před rokem 1989. Od té doby se ale mnohé změnilo a není od věci se podívat, jak se věci mají dnes. Maďarsko se totiž opět stává vyhledávanou turistickou destinací.
31.8.2007, Jana Schmiedtová1
Můj víkend v Budapešti

Můj víkend v Budapešti

Jste zaskočeni zimně-jarním aprílovým počasím? Nenechte se zahnat do kouta nepříznivou předpovědí. Nabízím vám sedadlo zatím jen čtenáře - spolujezdce, vydejte se se mou do blízkých, avšak pro tuzemce cizokrajných, míst. Dnes vyrážíme východním směrem.
21.3.2007, Jana Schmiedtová
Maďarské lázně čtyřikrák jinak

Maďarské lázně čtyřikrák jinak

Maďarské lázně jsou tradičně oblíbeným cílem výletů a dovolených. V poslední době spolu s rychlým zkvalitňováním služeb a zřizováním nových wellness hotelů a center k návštěvě přímo vybízejí. Z velkého množství středisek pro Vás vybíráme čtyři.
27.11.2006, Jiří Zatloukal1