17.9.2014, Michal Spáčil, článek

Dieta či lépe řečeno stravování podle Tima Ferrise má proti jiným jednu obrovskou přednost: funguje. Přináší však, jako všechno na tomto světě, i určité komplikace. Vyzkoušel jsem ji na sobě a podělím se o to, co jsem zjistil.

reklama
Rok a půl poté - update | od: Michal Spáčil  17.2.20169:18
Pokud by někoho zajímaly další zkušenosti, slow­-carb dietu jsem držel po celý rok 2015 a stále pokračuji, tentokrát již bez zdravotních komplikací. Mám vždy po ruce rychlý zdroj cukrů pro případ hypoglykémie. Při striktním dodržování je údajně třeba dávat si pozor při místním umrtvení u zubaře, není od věci mít s sebou kousek cukru ­(můj zubař má pochopení a chystá mi pro případ nouze roztok glukózy, nikdy jsem jej ale nepoužil­). V článku jsem chybně uvedl jako slow­-carb potravinu cizrnu, beru zpět. Je nutné nezapomínat na suplementaci ­(zejména Mg­). Též doporučuji nechat si změřit hladinu vitamínu D ­(bez předpisu v každé laboratoři za cca. 1000 Kč­) a případně doplňovat, je nutné si nechat předepsat silnější nebo injekční verzi ­(vit. D prodávaný v ČR volně bez předpisu je vzhledem k nízké koncentraci téměř neúčinný­). Teoreticky hrozí předávkování, proto je nezbytné napřed otestovat. Dále používám konopný protein, je účinný, ale nevalné chuti ­(lépe jej do něčeho přimíchat než jen sypat do vody­).
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste vpravo nahoře. Pokud nemáte profil, zaregistrujte se.