Články  |  Doporučení  |  Diskuze
Cestování  |  Pohyb a zdraví
Psychologie
Relax a odpočinek
Saunování  |  Lázně
Styl a vzhled
Gurmán  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně  |  TV Freak
20.3.2006, Doris Danielová, článek
Pod názvem „čaj“ si skutečný milec a znalec čajové kultury představí pouze to, co čaj skutečně je – a sice výluh z lístků čajovníku. Váháte, čím se liší čaj zelený, žlutý, bílý a černý? V dnešním článku se to dozvíte!
Doris Danielová | 21.3.200615:28
Nejlepší jsou cedítka z porcelánu nebo kvalitní keramiky, pokud už použijeme kov, měl by být takový,aby s čajem nereagoval, nejlepší by bylo stříbro, zlato, japonská litina...samozřejmě tohle jsou už pravidla pro naprosté ­"supersuperčajomilce­", ve svém článku jsem měla na mysli spíš upozornit na nevhodnost tzv. ­"čajítek­" z kovu nebo plastu ­(tj. nádobiček, v nichž se čaj přímo máchá v konvici a luhuje­). Když si připravíte dobrý čaj a jen rychle jej přecedíte přes nerezové cedítko, určitě se nic špatného s čajem nestane.
S pozdravem ­"hurá čaji­" se loučí D.Danielová
Odpovědět0  0
Martin Nebojsa | 20.3.200615:16
Čaj mám moc rád a tak jsem si tento článek se zájmem přečetl. Docela by mě zajímalo, kde lidi kupujete čaje? Nemyslím teď samozřejmě pytlíkový ­"čaj­" prodávaný v hypermarketech :­-)
Odpovědět0  0
Kamila_relax (3) | 21.3.20067:07
Čaj se nejlíp nakupuje v čajovnách:­-­), kde člověku přesně řeknou, jak konkrétní typy čaje připravit. Od věci nejsou také prodejny se zdravou výživou nebo speciálky na koření, bylinky apod.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.