Články  |  Doporučení  |  Diskuze
Cestování  |  Pohyb a zdraví
Psychologie
Relax a odpočinek
Saunování  |  Lázně
Styl a vzhled
Gurmán  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně  |  TV Freak
Diskuze k článku: Svařáková kuchařka
18.1.2006, Zuzana Kobíková, článek
Se svařákem to není jako se svíčkovou, která musí vždycky chutnat stejně, jako od maminky. Tento nápoj nabízí prostor pro vaše kulinářsko-alkoholové fantazie, a je jen na vás, jak budete odvážní...
Peslo (3) | 26.1.200620:40
No, ne že bych nechtěl konzumovat svařák podle návodu, určitě je výborný, jenomže když na něj dostanu chuť, je to většinou akutní a počet ingrediencí které jsou po ruce je hodně omezený. Takže minimalistická metoda ­- 1L krabčáku červeného přivést k varu a hned odstavit, do toho hodit tři ­- čtyři kusy skořice vcelku, hrstku hřebíčků, tři polévkové lžíce cukru krystalu, nechat to čtvrt hodiny pod pokličkou vyluhovat a pak přes sítko slít do džbánku.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.