Články
Doporučení  |  Diskuze
Cestování
Gurmán
Lázně
Pohyb a zdraví
Psychologie
Relax a odpočinek
Saunování
Styl a vzhled
Ostatní
O nás
Napište nám
Relaxuj na Facebooku
Relaxuj na Twitteru
reklama

Hříbkové rizoto s ananasem

, , článek
Podzim se pomalu blíží, a houbičky na sebe v lese nedají dlouho čekat. Pro jazýček gurmána vám proto přinášíme tuto exotickou variaci na rizoto.

Ingredience:


  • 150 g rýže
  • 200 g hříbků
  • lžíce kompotovaného ananasu
  • cibule
  • rostlinný olej nebo máslo

Cibuli nakrájíme a osmažíme. Houby pokrájíme na kostičky a přidáme k cibulce. Vše osolíme a dusíme asi deset minut. Na másle podusíme i kousky ananasu. Houby společně s ananasem přidáme k uvařené rýži. Promícháme a můžeme servírovat.

Bon apetit!

Foto: Brandon Bohling