Články  |  Doporučení  |  Diskuze
Cestování  |  Pohyb a zdraví
Psychologie
Relax a odpočinek
Saunování  |  Lázně
Styl a vzhled
Gurmán  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně  |  TV Freak

Houbová smaženice

25.9.2006, Kateřina Samuelová, článek
Připravte si chutnou večeři z nasbíraných křemenáčů s květákem.

Ingredience:


  • 1 květák
  • 300 g křemenáčů
  • 1 cibule
  • rostlinný olej
  • 4 vejce
  • pepř
  • sůl

Květák uvaříme ve slané vodě a rozdělíme na malé růžičky. Osmažíme nakrájenou cibuli. Přidáme k ní na plátky nakrájené křemenáče. Směs ochutíme solí a pepřem, pak dusíme. Po změknutí a odpaření přebytečné vody přidáme i květák a rozkvedlaná vejce. Mícháme, dokud nemá směs správnou konzistenci. Podáváme s chlebem.

Bon apetit!

Foto: dreamstime.com