Články
Doporučení  |  Diskuze
Cestování
Gurmán
Lázně
Pohyb a zdraví
Psychologie
Relax a odpočinek
Saunování
Styl a vzhled
Ostatní
O nás
Napište nám
Relaxuj na Facebooku
Relaxuj na Twitteru

Houbová smaženice

, , článek
Připravte si chutnou večeři z nasbíraných křemenáčů s květákem.

Ingredience:


  • 1 květák
  • 300 g křemenáčů
  • 1 cibule
  • rostlinný olej
  • 4 vejce
  • pepř
  • sůl

Květák uvaříme ve slané vodě a rozdělíme na malé růžičky. Osmažíme nakrájenou cibuli. Přidáme k ní na plátky nakrájené křemenáče. Směs ochutíme solí a pepřem, pak dusíme. Po změknutí a odpaření přebytečné vody přidáme i květák a rozkvedlaná vejce. Mícháme, dokud nemá směs správnou konzistenci. Podáváme s chlebem.

Bon apetit!

Foto: dreamstime.com