reklama
Články
Doporučení  |  Diskuze
Cestování
Gurmán
Lázně
Pohyb a zdraví
Psychologie
Relax a odpočinek
Saunování
Styl a vzhled
Ostatní
O nás
Napište nám
Relaxuj na Facebooku
Relaxuj na Twitteru

Houbová paštika se zeleninou

, , článek
Dopřejte si změnu a vyzkoušejte vynikající vegetariánskou paštiku, kterou si upravíte dle své chuti!

Ingredience:


  • 400 g vařené nebo podušené zeleniny (např. mrkev nebo hrášek)
  • 200 g nakrájených a podušených hub
  • 200 g vařené rýže
  • 3 vejce
  • 40 g strouhanky
  • strouhanka na vysypání plechu

Foto: Zuzana Kobíková ("Houba z blízka")

Zeleninu, houby, rýži a vejce smísíme se strouhankou. Do vymaštěné a strouhankou vysypané formy na biskupský chlebíček vložíme vzniklou směs a pečeme ve vyhřáté troubě půl až tři čtvrtě hodiny. Pak paštiku vyklopíme a ozdobíme například cherry rajčátky.

Bon apetit!
reklama