Články
Doporučení  |  Diskuze
Cestování
Gurmán
Lázně
Pohyb a zdraví
Psychologie
Relax a odpočinek
Saunování
Styl a vzhled
Ostatní
O nás
Napište nám
Relaxuj na Facebooku
Relaxuj na Twitteru
reklama

Bedlové škvarky

, , článek
Netradiční variace na škvarky vhodná ke svátečnímu mlsání.

Ingredience:


  • 600 g klobouků bedel
  • 200 g rostlinného oleje
  • kmín
  • sůl

Klobouky bedel pokrájíme na zhruba jeden centimetr tlusté kousky. Posypeme je kmínem a vložíme do rozehřátého oleje. Zprudka je opečeme, až vzniknou „škvarky“. Poté je vyndáme a necháme okapat od přebytečného oleje. Před podáváním škvarky osolíme a podáváme s chlebem nebo jiným pečivem.

Bon apetit!

Foto: Zuzana Kobíková