Články  |  Doporučení  |  Diskuze
Cestování  |  Pohyb a zdraví
Psychologie
Relax a odpočinek
Saunování  |  Lázně
Styl a vzhled
Gurmán  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně  |  TV Freak

Hříbkové rizoto s ananasem

31.8.2006, Kateřina Samuelová, článek
Podzim se pomalu blíží, a houbičky na sebe v lese nedají dlouho čekat. Pro jazýček gurmána vám proto přinášíme tuto exotickou variaci na rizoto.

Ingredience:


  • 150 g rýže
  • 200 g hříbků
  • lžíce kompotovaného ananasu
  • cibule
  • rostlinný olej nebo máslo

Cibuli nakrájíme a osmažíme. Houby pokrájíme na kostičky a přidáme k cibulce. Vše osolíme a dusíme asi deset minut. Na másle podusíme i kousky ananasu. Houby společně s ananasem přidáme k uvařené rýži. Promícháme a můžeme servírovat.

Bon apetit!

Foto: Brandon Bohling