Články  |  Doporučení  |  Diskuze
Cestování  |  Pohyb a zdraví
Psychologie
Relax a odpočinek
Saunování  |  Lázně
Styl a vzhled
Gurmán  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně  |  TV Freak

Houbová paštika se zeleninou

22.9.2006, Kateřina Samuelová, článek
Dopřejte si změnu a vyzkoušejte vynikající vegetariánskou paštiku, kterou si upravíte dle své chuti!

Ingredience:


  • 400 g vařené nebo podušené zeleniny (např. mrkev nebo hrášek)
  • 200 g nakrájených a podušených hub
  • 200 g vařené rýže
  • 3 vejce
  • 40 g strouhanky
  • strouhanka na vysypání plechu

Foto: Zuzana Kobíková ("Houba z blízka")

Zeleninu, houby, rýži a vejce smísíme se strouhankou. Do vymaštěné a strouhankou vysypané formy na biskupský chlebíček vložíme vzniklou směs a pečeme ve vyhřáté troubě půl až tři čtvrtě hodiny. Pak paštiku vyklopíme a ozdobíme například cherry rajčátky.

Bon apetit!